CHASE FREERUN PARKOUR, TRICKING OCH FREERUNNING PÅ EKERÖ
AVANCERAD
Det här är en vägledande sida för att ta reda på om Unito eller Task är rätt för dig eller ditt barn. Vi tycker det är viktigt att nämna att detta inte på något sätt handlar om att statusbelägga någon grupp eller få någon att känna sig exkluderad. Denna separation sker först och främst av säkerhetsskäl, men också för att den aktiva ska träna på sådant som är aktuellt i dess utveckling.
Avancerad

 

 1. Resurser för att utmana på högre nivå
 2. Ökad frihet i utövandet
 3. Utökat ansvar för säkerhet
 4. Träning sker i mindre säkra miljöer för att anpassa till utomhusträning.

 

Beslut angående avancerad grupp är tvådelad i prestation och eget ansvar. Ligger inte den aktiva på den nivå som träningarna sker på kommer det att bromsa dess utveckling och öka risken för skador. Anser ni inte att era barn kan ta eget ansvar för sin säkerhet utan behöver mer direkt kontroll är detta inte rätt grupp.

 

Det är fullt möjligt och i vissa fall rekommenderat att gå en avancerad kurs i parkour eller tricking, samt en standardkurs i resterande.

Konkreta riktlinjer Task

 

 1. Kong över plint
 2. Swingpress till hårt
 3. Roll på hårt
 4. Kongpress
 5. Pressar till stång

Konkreta riktlinjer Unito

 

 1. Framåtvolt från lägre höjd
 2. Wallflip eller väldigt nära
 3. Hjulning
ANMÄLAN TASK ANMÄLAN UNITO

 

Föreningen Chase Freerun Ekerö Telefon: 0762918917 - Mejl: sport@chasefreerun.se - Dalagatan 6 Organisationsnummer: 802507-2672, Föreningsnummer: 52651-19, Bankgiro: 5194-1474